Panzerotti (pacheţele umplute şi prăjite)

miercuri, 12 iunie 2013







Ingrediente pentru 2 porţii:
300 g carne tocată
4 felii şuncă de Praga
4 felii brânză topită
pesmet
ulei
sare
piper


Mod de preparare:

Carnea se amestecă cu sare şi piper şi se împarte în 2 grămăjoare.
     
I se dă primei grămezi de carne o formă de clătită, se aşează 2 felii de şuncă şi 2 felii de brânză, se închide într-o formă semicirculară, având grijă să fie bine închisă la capete. La fel se face şi cu a doua grămăjoară.
     
Se dau prin pesmet. Se pun într-o tigaie ulei, se lasă la încins şi se prăjesc pacheţelele, la foc mic, 5-6 minute pe fiecare parte.


Poftă bună !





Pizza muffin





Ingrediente:
200 g făină albă
2 ouă
200 ml lapte
100 g şuncă de Praga
100 g mozzarella
2 linguri parmezan
10 buc măsline maro fără sâmburi
jumătate de pliculeţ de praf de copt
unt
sare
piper


Mod de preparare:

Şunca de Praga şi mozzarella se taie cubuleţe. Măslinele se taie feliuţe.
     
Ouăle se bat bine cu mixerul, se adaugă laptele, apoi treptat făina şi praful de copt, după care celelalte ingrediente.
     
Se iau câteva forme de brioşe se pune pe fund hârtie de copt, iar pereţii se ung cu unt. Se toarnă compoziţia în forme.
     
Se pun la cuptorul încălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.


Poftă bună !


Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino