Fasole scăzută

miercuri, 14 august 2013




Ingrediente:
500 g fasole nouă
1 ceapă
1 morcov
1 păstârnac
1 roșie
1 frunza de dafin
1 rămurică de cimbru
ulei
sare
piper


Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert în apă rece cu rămurica de cimbru și frunza de dafin. Când fierbe apa se pune sare mare, după gust. Se fierbe fasolea timp de 45 de minute.
     
Legumele se curăță și se spală. Ceapa se taie mărunt, roșia se taie cubulețe, iar morcovul și păstârnacul se taie bastonase. Se pun la călit în ulei. 

După ce s-au călit se adaugă o cană din zeama de la fasole și se adaugă fasolea scursă de apă.
Se mai lasă la fiert 15 minute. La sfârșit se adaugă piper.


Poftă bună !


Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino