Papricaș de pui

duminică, 25 august 2013




Ingrediente:
1 pui mare
2 cepe
1 ardei gras
2 roșii
4 căței de usturoi
boia dulce
boia iute
pătrunjel
ulei
sare
piper


Mod de preparare

Puiul se taie în bucăți, se spală și se usucă.
   
Ceapa se toacă mărunt și se pune la călit în ulei, se presară apoi boia și se pun bucățile de carne. Se pune sare și se acoperă oala cu un capac. Se lasă pe foc mic, adăugând la nevoie apă.
   
Când este gata carnea se pune ardeiul gras tăiat fâșii, roșiile tăiate cubulețe și usturoiul tocat, puțin piper și apă cât să formeze un sos.
   
Apoi se pune oala în cuptorul încins la 180 de grade pentru 10 minute. Se servește cu mămăligă și smântână.


Poftă bună !


Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino