Pâine cu umplutură de salam

luni, 2 septembrie 2013

O gustare foarte bună care se poate servi în orice moment al zilei.




Ingrediente:
300 g făină albă
20 g drojdie
100 ml apă
1 lingură de ulei
sare
piper
1 baton de salam uscat
100 g caş
10 măsline negre fără sâmburi


Mod de preparare

Se dizolva drojdia în apă călduţă, apoi se amestecă cu făina, lingura de ulei, sare şi piper, după gust. Se frământă bine şi se lasă aluatul la loc cald, 30 de minute.

După care se întinde ca o foaie cu sucitorul (acesta se va unge cu făina ca să nu se lipească aluatul). Se aşează pe suprafaţa aluatului caşul tăiat cubuleţe şi măslinele tăiate cubuleţe. Se pune şi batonul de salam curăţat de pieliţă.

Se rulează şi se aşează într-o tavă pentru cozonac, tapetată cu hârtie de copt. Se bagă la cuptorul încălzit la 180 de grade pentru 40 de minute.
Se lasă la răcit înainte de a se felia.


Poftă bună !

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino