Creier la cuptor

marți, 10 septembrie 2013




Ingrediente:
500 g creier de porc
100 g brânză rasă
3 ouă
2 linguri de pătrunjel tocat
2 linguri de pesmet
unt pentru uns tava
oţet
sare
piper


Mod de preparare

Creierul se pune la fiert în 2 litri de apă, cu sare şi 3-4 linguri de oţet, se fierbe pentru 5 minute. Se scoate, se lasă la răcit şi se curăţă de pieliţă.

Se toacă şi se amestecă cu celelalte ingrediente. Se unge o tavă cu unt şi se pune compoziţia.
Se bagă la cuptorul încălzit la 180 de grade pentru 15 de minute.


Poftă bună !

Păstrăv la cuptor





Ingrediente pentru 1 porţie:
1 păstrăv
1 cartof
1 rămurică de rozmarin
1 căţel de usturoi
pătrunjel
pesmet
ulei
sare
piper


Mod de preparare

Se curăţă păstrăvul, se spală şi se usucă.  Se sărează şi se piperează pe interior şi se pune înăuntru usturoiul şi rozmarinul.
Într-o farfurie se pune pesmetul şi pătrunjelul tocat, se amestecă şi se trece păstrăvul prin acest amestec.

Se aşează păstrăvul pe folie de aluminiu, iar lângă el se aşează cartofii tăiaţi felii pe lung.
Se stropeşte cu puţin ulei, se sărează şi se piperează, se închide bine folia de aluminiu.

Se bagă la cuptorul încălzit la 200 de grade pentru 20 de minute.


Poftă bună !

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino