Tocăniţă din bureţi de fag

miercuri, 16 octombrie 2013





Ingrediente:
350 g bureţi
1 ceapă
2 ouă
50 g smântână
2 căţei de usturoi
pătrunjel
ulei
sare
piper


Mod de preparare:

Se taie ceapa mărunt şi se pune la călit se adaugă bureţii tăiaţi fâşii, se pune sare, se acoperă cu un capac şi se lasă pe foc până scade apa rezultată de la bureţi.

Se bat ouăle cu smântână se amestecă cu usturoiul feliat şi pătrunjelul tocat, sare şi piper. Se stinge focul şi se adaugă compoziţia peste bureţi, se mai lasă acoperiă cu un capac 5 minute.

Se serveşte caldă alături de mămăligă.


Poftă bună !





Pulpe rustice



Ingrediente pentru 3 porţii:
6 pulpe superioare
3 căţei de usturoi
pătrunjel
pesmet
ulei
sare
piper


Mod de preparare:

Pulpele se spală, se usucă, se dezosează şi se curăţă de pieliţă. Se ung cu ulei şi se dau prin pesmet amestecat cu pătrunjel tocat, cu usturoi tocat, cu sare şi piper.

Se prăjesc în tigaia grill 7-8 minute pe fiecare parte.


Poftă bună !



Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino