Rulouri de curcan cu spanac si branza philadelfia

joi, 20 februarie 2014





          Ingrediente pentru trei portii:

     3 felii de piept de curcan(cam 120 gr una)
     spanac congelat(am avut eu) 200gr
     branza philadelfia sau alta branza la fel 200gr
     sare
     piper
     ulei

          Mod de preparare:

     Carnea se bate intre doua folii de prospetime usor ca sa nu se rupa(eu le-am rupt),dupa care se sareaza si se pipereaza.
     Spanacul se pune la fiert in apa sarata clocotita si se fierbe pentru 7 minute(din momentul fierbierii),se scurge de apa si se toaca.Se caleste in ulei pentru 3,4 minute.
     Branza se intinde pe feliile de carne.Peste branza se pune spanacul.
     Bucatile de carne se ruleaza,se inchid bine la capete si se leaga cu ata de bucatarie.
     Se pun la cuptor intr-o tigaie unsa cu ulei si putina apa si se lasa pentru 40 de minute la 200 de grade.Sau se pot face in tigaie cu ulei si putina apa.Se intorc din cand in cand.Se gatesc pentru 25,30 de minute.
     Este o mancare usoara care poate fi servita ca aperitiv sau ca si felul doi cu un piure de cartofi.

Piept de curcan cu fasole verde




          Ingrediente pentru trei portii:

     piept de curcan 300gr
     fasole verde 300gr
     rosii bucatele din cutie(bulion,rosii in bulion) 150gr
     o ceapa
     patrunjel
     ulei
     sare
     piper negru boabe

          Mod de preparare:

     Ceapa taiata marunt se caleste in ulei pana se inmoaie.Se pune pieptul de curcan taiat fasii,se sareaza si se prajeste pana se rumeneste.Dupa care se pun rosiile si putina apa si se fierbe pentru 15 minute.
     Se adauga fasolea si se mai fierbe inca 10 minute.
     Se serveste cu patrunjel tocat si piper macinat mare.
     
      
     
     

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino