Mancarica de naut dupa reteta indiana

luni, 3 martie 2014




          Ingrediente pentru patru portii:

     naut din cutie 800gr
     2 cepe
     4 catei de usturoi
     rosii cubulete din cutie 200gr
     coriandru boabe,curcuma,praf de ghimbir,chimion(cumino),boia dulce,peperoncino macinat o lingurita din fiecare(sau dupa gust)
    ulei
    sare
    piper

          Mod de preparare:

     Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei pana se inmoaie bine,se adauga coriandru,curcuma,ghimbirul,boiaua,peperoncino si se mai lasa pentru 2,3 minute.Se pun rosiile,se sareaza si pipereaza;se toarna putina apa si se lasa la fiert cu oala acoperita pentru 10 minute.
     Se adauga nautul scurs de apa din cutie si tinut sub jet de apa rece pentru cateva minute.
     Se mai pune putina apa daca e nevoie si se mai fierbe pentru 15,20 de minute.
     Se serveste cald sau rece.
     
           Pofta buna!
     

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino