Salata de portocale cu fenicul si masline negre

marți, 4 martie 2014


          Delicioasa!!!Rapida...Dupa placintele de la lasata secului acum o salata usoara.

 



          Ingrediente pentru doua portii:

     3 portocale
     un fenicul potrivit
     masline negre dupa gust
     ulei de masline extravirgin
     sare

          Mod de preparare:

     Portocalele spalate se curata de coaja si se desfac in felii care se taie in doua in modul ca lasa zeama.
     Feniculul se curata de primele foi si sa taie in felii foarte subtiri.
     Se amesteca cu portocalele,maslinele se sareza si se pune ulei.
     Se folosesc si cateva frunzulite de fenicul;au o aroma placuta.
     Se amesteca bine,se acopera si se lasa la rece pentru 15,20 de minute.

          Pofta buna!

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino