Frigarui din piept de pui reteta marocana

luni, 17 martie 2014





          Ingrediente pentru patru frigarui:

     piept de pui 800gr
     2 cepe
     chimion(cumino),sofran,boia dulce,piper cate o jumatate de lingurita din fiecare
     zeama de lamaie 2 linguri
     un ardei iute mic
     sare
     ulei 3 linguri
     patrunjel

          Mod de preparare:

     Pieptul de pui se taie cubuletele.
     Ceapa si patrunjelul se toaca,se amesteca cu toate condimentele ,uleiul,ardeiul iute taiat fin.Se pun cubuletele de carne se sareaza si se tine la frigider pentru 2 ore.
     Betisoarele pentru frigarui se oparesc inainte ca sa nu se arda.
     Se scoate carnea din marinada se infig cubuletele pe betisoare si se pun la prajit pe gratar sau in tigaia grill.Se prajesc aproximativ 15 minute intorcandu-le pe toate partile.
     Se servesc alaturi de orez sau salata.
     Eu am pus ceapa ramasa in putin ulei si am calit-o dupa care am adaugat 100gr de orez si am turnat apa;am fiert pentru 20 de minute mestecand continuu.

          Pofta buna!
     

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino