Pulpe de pui umplute cu ciuperci champignon

marți, 18 martie 2014

          
         Despre acest fel de mancare mi-a vorbit o prietena.Ea l-a pregatit pentru niste musafiri mai speciali si a avut multe aprecieri.E un pic de munca dar sunt  foarte bune pulpele pregatite asa.







          Ingrediente:

     2 pulpe intregi
     ciuperci champignon 3 bucati
     cascaval 100gr
     un catel de usturoi
     patrunjel
     2 oua
     pesmet
     sare
     ulei
     faina

          Mod de preparare:

     Pulpele  spalate se dezoseaza cu atentie cu ajutorul unui cutit cu varful subtire,se bat usor se sareaza si se pipereaza.
     Ciupercile taiate marunt se calesc pentru cateva minute in uleiul aromatizat cu usturoiul;se amesteca cu cascavalul taiat cubulete si patrunjelul tocat.Compozitia se imparte in doua si se pune peste carne.Se ruleaza fiecare bucata si se leaga cu ata de bucatarie.Se pun la fiert in apa rece sarata si se fierb pentru 20 de minute.Se scot
,se dau prin faina ou si pesmet amestecat cu piper si se prajesc in ulei inchis la foc potrivit pe toate partile.
     Se servesc ca si felul doi alaturi de o salata sau ca si aperitiv taiate felii calde sau reci.

          Pofta buna!

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino