Chiftele de dovlecei cu ricotta

marți, 1 aprilie 2014



     
          Ingrediente:

     dovlecei 400gr
     ricotta 150gr
     un ou
     2,3 felii de paine
     patrunjel
     sare
     piper
     ulei

          Mod de preparare:

     Dovleceii se dau pe razatoarea cu gauri mici,se amesteca cu un pic de sare fina si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Se mai strang intre maine daca e nevoie.
     Painea se inmoaie in apa si se scurge bine.Se amesteca cu dovleceii,parmezanul,oul,patrunjelul tocat.Se sareaza si se pipereaza.
     Se ia o mica cantitate si se da forma dorita.Nu trebuie sa fie mari pentru ca se rup;compozitia e un pic cam moale.Se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei la foc mic pe amandoua partile pana se rumenesc.
     Se servesc calde.

          Pofta buna!

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino