Placintele rapide cu piersici-la cuptor

miercuri, 25 iunie 2014


     Am recuperat o foaie de aluat foietaj si doua piersici mai moi.
    





    
     Rapid si bun.

          Ingrediente:

     un aluat foietaj sau o foaie de placinta
     2 piersici
     4 lingurite de stafide
     4 lingurite de zahar tos
     4 lingurite de pesmet 
     zahar pudra

          Mod de preparare:

     Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta pentru 5 minute.Se scurg de apa.
     Piersicile curatate de coaja se taie cubulete.
     Foietajul se taie in patru.
     Se presara pesmetul,se pun stafidele si piersicile si se pune zaharul tos cate o lingurita pe fiecare bucata de foietaj ca si pesmetul de altfel.
     Se inchid in modul ca se ridica bine toate colturile.Piersicile si stafidele lasa putina apa.
     Se dau la cuptorul incalzit la foc potrivit(180 de grade) pana devin aurii;aproximativ 20 de minute.
     Se servesc presarate cu zahar pudra.

          Pofta buna!

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino