Cheescake cu branza de vaci si gem de mere

marți, 5 august 2014

          
      Aseara tarziu am controlat frigiderul si aveam cate de consumat...un pic de branza de vaci proaspata,pesmet si margarina tartinabila.Ce sa fac??? :).Si uitati ce a iesit...
        


 





          Ingrediente:

     700gr de branza de vaci 
     2 oua
     200gr de gem de mere(gem sau dulceata ce aveti si dupa gust)
     150gr de pesmet de paine si 300gr biscuiti simpli(sau ce aveti)
     250gr margarina tartinabila
     aproximativ 50ml de lapte
     zahar vanilat facultativ
     eu am pus un praf de scortisoara macinata pentru ca am folosit gem de mere

          Mod de preparare:

     La acesta reteta se pot folosi numai biscuiti sau numai pesmet;depinde de ce are fiecare in casa.Biscuitii eventual se dau la blender pana devin ca si pesmetul.
     Zahar daca se doreste se pune dupa gust;eu nu am folosit.
     Margarina se amesteca cu laptele si se pune in pesmet.Se amesteca pana se incorporeaza bine.Daca e nevoie se mai adauga lapte.Compozitia rezultata se pune pe fundul unei tavi de cuptor ideala este cea cu inel)si se preseaza bine,ca sa rezulte ,,un blat,,.
     Branza se amesteca cu gemul,ouale batute(scortisoara si zaharul vanilat eventual).
     Se pune peste ,,blat,,.
     Se uniformizeaza si se da la cuptorul incalzit la foc potrivit(180 de grade) pentru 30 de minute.

          Pofta buna!

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino