Tortiglioni cu crema de dovleac si nuci

sâmbătă, 1 noiembrie 2014




          Ingrediente pentru patru portii:

     o ceapa mica
     dovleac placintar 200gr
     kaiser(sunculita,bacon) 100gr
     miez de nuca 50gr
     tortiglioni 320gr
     sare
     ulei

          Mod de preparare:

     Kaiserul se taie fasii si se pune la prajit in putin ulei pana devine crocant dupa care se scoate intr-o farfurie.In uleiul ramas se pune ceapa tocata si se lasa pana se inmoaie bine.
     Dovleacul curatat de coaja se taie cubulete si se adauga in prajeala.Se gateste pentru aproximativ 10 minute(se incearca daca e fiert) dupa care se pune intr-un blender cu miezul de nuca si kaiserul.Se paseaza pana se obtine o crema.
     Pasta se fierbe dupa instructiunile de pe ambalaj dupa care se scurge de apa si se amesteca cu crema.
     Se serveste imediat. 

          Pofta buna!

      

Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino