Salata aperitiv cu peste afumat

vineri, 22 aprilie 2016



          O reteta usoara,rapida potrivita pentru toate anotimpurile.




          Ingrediente pentru 2 portii:

     macrou afumat 2 bucati (se pot folosi sardine,sprot sau orice alt peste afumat in functie de gust si posibilitati)
     3 morcovi potriviti     o sfecla rosie 
     3 cartofi potriviti
     3 oua
     4 castraveciori murati
     cateva masline
     ulei pentru salate sau ulei de masline
     sare si piper boabe dupa gust
     patrunjel


          Mod de preparare:

     Sfecla,cartofii si morcovii se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare.Cartofii si morcovii se pot fierbe impreuna,sfecla separat.Cand sunt gata se racesc,se curata,se taie cubulete.
     Cartofii se amesteca cu maslinele  si se lasa putin sa prinda gust.
     Ouale se fierb tari.Pestele se curata de piele si oase si se taie bucati potrivite.
     Castraveciorii se lasa intregi sau se pot taia felii.
     Se aseaza pe un platou,se stropeste totul cu ulei,se macina piper si se presara patrunjel tocat.
     Se tine in frigider pana in momentul servirii.
     

          Pofta buna!



Reţete uşoare Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino